TALLERS

* Per poder visualitzar el C.V. dels docents cliqueu sobre el nom


 • Evernote
  Docent: Albert Bueno Brugués
  Aplicació informàtica amb l'objectiu d'organitzar la informació personal i professional mitjançant arxius de notes. Una "nota" pot esdevenir d'un text, una pàgina web o un fragment d'aquesta, una fotografia, una gravació de veu o fins i tot una nota escrita a mà. Les notes permeten l'opció d'adjuntar altres documents. També es poden classificar en carpetes, etiquetar-les, compartir-les i escriure-hi comentaris.

 • Iniciació a noves tecnològies: Google Drive, Hangouts
  Docent: Tino Martí Aguasca
  Google Drive, Programa que permet crear documents de text, fulls de càlcul, presentacions i bases de dades des de la mateixa aplicació o importar-los, a més de pujar qualsevol tipus d'arxiu al núvol. Durant l'edició dels documents, aquests es guarden automàticament per evitar pèrdua d'informació. Permet la col·laboració de grups de treball, a més de poder compartir-los amb múltiples usuaris al mateix temps.
  Hangouts. Programa que permet connectar amb qualsevol persona al món que tingui un compte Google. Des d'un ordinador, des d'un mòbil Smartphone o des d'una Tablet. Permet videotrucades amb un màxim de 10 amics.

 • Prezi
  Docent: Julio González Iturbe
  Programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basat en la informàtica en núvol. Amb Prezi es pot dissenyar un mapa mental i guiar el públic pels continguts de forma intuïtiva i ordenada.

 • Twitter
  Docent: Ester Villar Colomé
  Servei que permet els seus usuaris enviar i llegir missatges de text i imatges o vídeos d'una longitud màxima de 140 caràcters (denominats piulades o tuits). Podem seguir l'activitat d'altres perfils, així com altres perfils poden seguir la nostra. Hi ha eines que permeten monitoritzar temàtiques (hashtags), programar tuits i administrar diversos perfils alhora.

Albert Bueno Brugués Albert Bueno Brugués
Infermer Gestor Clínic de la Equip D'Atenció Primària de Roses. Institut Català de la Salut. Interessat amb les TIC , per segon any consecutiu realitza un curs de Google Drive adreçat a tot el personal sanitari i no sanitari de la gerència de Girona del ICS.

Tino Martí Aguasca Tino Martí Aguasca
Tino Martí és llicenciat en econòmiques per la UB, Màster en economia de la salut i gestió sanitària per la Universitat Pompeu Fabra.
Ha estat assessor de Lasist, Gestor Intern Resident de la Mutua de Terrassa, Administrador del ICS, assessor de la World Health Organization i Consultor executiu a l'ICS.
Actualment és Gerent Financer al CASAP, EU Project Manager de la Fundació TICSALUT i membre del Bsalut.

Julio González Iturbe Julio González Iturbe
Julio González és Llicenciat i MBA a ESADE, Diplomat a Màrqueting On-line i E-commerce a l'ICEMD i Tècnic Superior en Analítica Web, SEO, SEM i CRO. Treballa des de l'any 97 a empreses relacionades amb el mon d'Internet i el màrqueting digital. Ha treballat a agències de publicitat com Ogilvy i Grey Interactive i especialitzades en el sector de la salut com Global Healthcare. Actualment és Director de Dominio Interactivo Barcelona i treballa com a consultor de màrqueting i professor de màrqueting digital a escoles com Euroaula o Seeway on és coordinador dels programes Màster en Màrqueting Digital.

Ester Villar Colomé Ester Villar Colomé
Ester Villar treballa a l'Institut Català de la Salut des del 1992. Ha estat Referent de Gestió i Serveis a l'EAP Sant Adrià1 i ara fa quatre anys que forma part de l'àrea administrativa dels Serveis Centrals del Servei d'Atenció Primària (SAP) del Barcelonès Nord i Maresme, on porta a terme tasques com la gestió i administració de la intranet del SAP i també cogestiona els perfils a les xarxes generalistes – FBK , TW, Bloc - del SAP (@sapbadalona, @icssantacoloma, @icsmaresme)
Perfil a twitter: Ester Villar Colomé (@galisteas)