INSTITUCIONS COL·LABORADORES


COIB_CENTR_RGB INF VIRTUAL COIB_HORIT_RGB COILL vertical AGORA m1tv

ENTITATS COL·LABORADORES


Digalix elspera Roche emminens esteve Menarini Soluciones pfizer champix sanofi campus sanofi S&N hartman Molnlycke Novartis

PROFESSIONALS COL·LABORADORS


Marc de San Pedro Jesus Berdun Jordi Malé Maria Ràfols Neus soler

Marc de San Pedro Marc de San Pedro
Marc de San Pedro. Doctorand en Salut, Benestar i Qualitat de Vida (UVic-UCC). Membre del Grup de Recerca en Societats, Polítiques i Comunitats Inclusives (SoPCI) (UVic-UCC). Postgrau en gestió de sistemes TIC i Salut (UOC). Màster Universitari en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC). Màster en Direcció i Gestió de la Informació i el Coneixement (UOC). Màster en Cooperatives (UB). Graduat Social (UB). Certificat d'Aptitud Pedagògica (UPC). Ha treballat des del 2001 a la Fundació TecnoCampus Mataró-Mareme de l’Ajuntament de Mataró, com a responsable en Gestió del Coneixement i des del 2007 fins l’actualitat a la Fundació TicSalut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en l’Àrea d’Innovació i Formació. Des de 2014 és Coordinador de la Càtedra TIC Salut (UVic-UCC). És professor a l’Escola Universitària Gimbernat-UAB (Grau d’Infermeria i Grau d’Informàtica), a La Salle-URL (Màster en eHealth), al Tecnocampus-Universitat Pompeu Fabra (Màster Universitari en Cronicitat i Dependència) i a la Universitat de Barcelona (Grau d’Infermeria). Ha col•laborat com a consultor a la Universitat Oberta de Catalunya (Màster en TIC i Salut). Des de 2012 és membre de la xarxa d’innovadors en Salud digital “Health 2.0 BCN Chapter” i des de 2015 del Fòrum Català d’Informació i Salut. Des de 2013 és membre del Consell de Redacció de la revista Valors.org especialitzada en la reflexió entorn els valors humans i l’actualitat.

Jesus Berdun Jesús Berdún Peñato
Jesús Berdún Peñato és llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Màster en Tecnologies per a la Cooperació Internacional i el Desenvolupament Humà (UPC). Compta amb més de 5 anys d'experiència en gestió de projectes, tant a nivell nacional com internacional, desenvolupant tasques relacionades amb l'ús de les TIC al sector sanitari. Ha treballat en l'aplicació de la Recepta Electrònica a Catalunya amb el Col•legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB), així com en diversos projectes de eHealth amb la Fundació i2Cat, relacionats amb plataformes de telemedicina per al diagnòstic remot, tele-monitorització, salut mòbil i plataformes de col•laboració per a professionals. A més, té una àmplia experiència en projectes de cooperació internacionals a l’Àfrica, relacionats amb l'ús de sistemes d'informació per al desenvolupament en els sectors sanitari i educatiu. Actualment és gestor de projectes a la Fundació TicSalut, on porta a terme tasques de gestió i execució de projectes internacionals i locals, centrats principalment en la promoció i difusió de les TIC per la salut i els serveis socials.

Jordi Malé Jordi Malé i Pegueroles
Jordi Malé i Pegueroles (Mataró, 1967) és Doctor en Filologia Catalana i professor a la Universitat de Lleida. S’ha centrat en l’estudi de la literatura catalana contemporània, tant en el seu vessant creatiu com en els de la història i la crítica literàries. Ha publicat edicions d’autors com Carles Riba i Pere Calders, i estudis sobre Josep Carner, Salvador Espriu, Marià Manent, Joan Brossa, Jesús Moncada i Jordi Coca, entre altres autors. Com a investigador, és membre del grup de recerca consolidat Aula Carles Riba de l’Institut d’Estudis Catalans i la Universitat de Barcelona. Autor de la novel•la Partida final (1996) i traductor de l’obra de teatre L’amant de Harold Pinter (1995 i 2005).

Maria Ràfols Maria Ràfols Pérez

Maria Ràfols Pérez és estudiant de ciències de Batxillerat. Actualment està treballant en el projecte de recerca dedicat a la salut digital. És gestora de l’APP de la I Jornada TIC d’Infermeria Familiar i Comunitària i membre col•laborador del grup TIC de l’AIFiCC.

Blogger de moda: https://top1elle.wordpress.com/ Instagramer de moda: @mariarafols_48

Gràcies a la realització de treballs interdisciplinaris, té capacitat per treballar en equip, compartint idees i assignant rols als components del grup. És una persona persuasiva, treballadora, constant, sociable i comunicadora.

Presenta un bon coneixement de les llengües catalana, castellana i anglesa. Domini dels programes informàtics Microsoft Word, Microsoft Excel i Microsoft PowerPoint. Titulació MOS (Microsoft Office Specialist).

Neus soler Neus Soler i Abril

Neus Soler i Abril és Diplomada en Infermeria per la EUI Sant Joan de Déu.

Ha treballat tant en àrees hospitalàries (unitats d’hospitalització, àrea quirúrgica) com en serveis socionanitaris i a l’Atenció Primària.

Actualment treballa com a Gestora de Casos a l’Hospital de Mataró, al Consorci Sanitari del Maresme.

És postgraduada en Infermeria d’Atenció Primària (CADI 2) .

En el seu àmbit privat a realitzat diversos cursos de fotografia, havent guanyat diferents premis en aquesta tècnica artística. nsoler@csdm.catPARTICIPEN


Generalitat PIAISS ICS PAMEM Fundació Avedis Donabedian SAAS Tecnocampus